To HAPPY TRAVELLER στο Περού

Το 1ο μέρος, το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 17.45 στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 11 Μαρτίου, το Happy Traveller και ο Ευτύχης Μπλέτσας ξεκινούν ένα μαγικό ταξίδι στο Περού, σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ταξιδιωτικά και γαστρονομικά χώρες του κόσμου.

Στο πρώτο μέρος, ο Ευτύχης επισκέπτεται την πρωτεύουσα Λίμα με το γραφικό ιστορικό κέντρο και την εντυπωσιακή ακτογραμμή στον Ειρηνικό ωκεανό, ενώ περπατά σε διαφορετικές γειτονιές της πόλης και εξερευνά τις τοπικές αγορές.

Στη συνέχεια, πηγαίνει προς τα νότια, στην περιοχή Πίσκο, και μπαίνει σε μικρό αεροπλάνο για να δει από ψηλά τις διάσημες γραμμές και τα τεράστια σχήματα της Νάζκα. Στο ψαροχώρι Παράκας κάνει βαρκάδα στα νησάκια Μπαλέστας και απολαμβάνει περουβιανές λιχουδιές με ψάρια και θαλασσινά. 

περού

Στο ταξίδι αυτό, επισκέπτεται ακόμη και την εντυπωσιακή όαση της πόλης Ίκα, όπου κάνει μία "τρελή βόλτα" με buggy στους αμμόλοφους καθώς και sandboard κατεβαίνοντας τις αμμώδεις πλαγιές με σανίδα.

περού

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στο Περού, όπου μόνο ένα επεισόδιο δεν είναι αρκετό, γι’ αυτό και οι περιπέτειες του Ευτύχη στη χώρα της Νότιας Αμερικής θα συνεχιστούν και το επόμενο Σάββατο.


HAPPY TRAVELLER
Κάθε Σάββατο στις 17.45
Στον ΣΚΑΪ

#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!
 

Πηγή: skai.gr