Τέλος το ψάξιμο: Αυτά είναι τα 25 καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα και την Ευρώπη - Ενα ελληνικό πρώτο στη λίστα

Τρία ελληνικά ξενοδοχεία στη λίστα αν δεν θέλετε να πάτε στο εξωτερικό και απίστευτα ηλιόλουστα resorts σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία,Τουρκία, Γαλλία και Κύπρο

Η διασημότερη ταξιδιωτική πλατφόρμα TripAdvisor δημοσίευσε σήμερα τη λίστα με τα 25 δημοφιλέστερα 5αστερα ξενοδοχεία και resorts στην Ευρώπη για το 2023, όπως τα ψήφισαν οι ταξιδιώτες – χρήστες της πλατφόρμας. 

Στη 1η θέση βρίσκεται το θέρετρο Ikos Dassia στην  Κέρκυρα. 

ICOS

Το πολυτελές ξενοδοχείο του ομίλου Ikos βρίσκεται στον Κόλπο της Δασιάς και προσφέρει – εκτός των άλλων - ιδιωτική παραλία μήκους 400μ., 10 εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, 2 κέντρα spa και 8 εστιατόρια. 

Αλλά δύο ελληνικά ξενοδοχεία του ίδιου ομίλου βρίσκονται στην Κω (4η θέση) και στο παραθαλάσσιο χωριό της Γερακινής, στη Χαλκιδική, στην 11 θέση. 

χοτελσ

Δείτε εδω αναλυτικά (απλά χαζέψτε ή πάρτε ιδέες) όλη τη λίστα 

Μέσα στην 25αδα βρίσκονται επίσης πολυτελή ηλιόλουστα θέρετρα στην Ισπανία, την Ιταλία και την Κύπρο αλλά και εντυπωσιακά ξενοδοχεία στην Γαλλία, την Βρετανία και την Ελβετία. 

Πηγή: skai.gr