Κλείσιμο

Ένας χρόνος λειτουργίας για την Travelbizz

Ο πρώτος χρόνος λειτουργίας είναι ορόσημο για κάθε εταιρεία, ιδιαίτερα για την Travelbizz, η οποία ιδρύθηκε εν μέσω πανδημίας και κατάφερε να ξεχωρίσει χάρη στο υψηλό επίπεδο παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών που τη χαρακτηρίζει. 

Το όραμα της Travelbizz

Το ταξίδι της Travelbizz ξεκίνησε ένα χρόνο πριν με το όραμα να προσφέρει προσωποποιημένες λύσεις διαχείρισης ταξιδίων, κρατήσεων, προϋπολογισμών, οργάνωσης σεμιναρίων και συνεδρίων για εταιρείες, οργανισμούς και όχι μόνο. Μέσα από ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών οι ταξιδιώτες αποκτούν την ευχέρεια οργάνωσης ενός ταξιδίου, βάσει των προσωπικών τους προτιμήσεων, χωρίς το άγχος των χρονοβόρων διαδικασιών που απαιτούνται. Στο πρόσωπο της Travelbizz εταιρείες και ταξιδιώτες συνάντησαν έναν έμπιστο συνεργάτη. 

Αυτό που ξεκίνησε σαν πρωτοπορία στον ελληνικό τομέα, γρήγορα εξελίχθηκε σε επιτυχία με την Travelbizz να σημειώνει ανοδική πορεία, μετρώντας μεγάλες συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

“Για εμάς ο χρόνος αυτός σηματοδοτεί ένα μεγάλο σημείο αναφοράς, καθώς είδαμε την εταιρεία να ανθίζει μέσα από δυσκολίες και βιώσαμε την προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα εκ των έσω. Ο κόσμος, διστακτικός με τα ταξίδια στην αρχή λόγω της πανδημίας, δεν άργησε να αγκαλιάσει το εγχείρημα και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας με απεριόριστη εμπιστοσύνη. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσοι έγιναν μέρος της Travelbizz αυτόν τον χρόνο”, αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας.  

Τι επιφυλλάσει το μέλλον

Σχετικά με τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας η διοικητική ομάδα αναφέρει : 

“Ο κυρίαρχος στόχος μας ήταν ξεκάθαρος από την αρχή. Γνωρίζαμε πως θέλαμε να ενδυναμώσουμε τις επιχειρήσεις και τα στελέχη τους, ελαχιστοποιώντας το άγχος των ταξιδίων, ώστε να μπορούν να αφοσιωθούν πλήρως στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Αλλά και κάθε ταξιδιώτης που μας επιλέγει, στόχος ήταν να αισθάνεται ασφαλής και προστατευμένος, χάρη στα εύχρηστα συστήματα επικοινωνίας και λογισμικά που χρησιμοποιούμε, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και κρατήσεις που θα ήταν πολύ χρονοβόρες σε άλλες περιπτώσεις.

Το μέλλον επιφυλλάσει μεγάλες συνεργασίες, κάποιες από τις οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Σχεδιάζουμε τη στρατηγική μας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση γύρω απ’τον βασικό μας άξονα, τις επιχειρήσεις και τους ταξιδιώτες που θέλουν να μετακινούνται παντού με ασφάλεια, ευελιξία και πολυτέλεια χωρίς να θυσιάζουν τον προσωπικό τους χρόνο”, συμπληρώνει. 

Περισσότερα για την Travelbizz 

Η Travelbizz παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες όπως υπηρεσίες διαχείρισης προορισμών & κρατήσεων, πρόσβαση σε λογισμικά κρατήσεων, αυτοματοποίηση σε διαδικασίες έκδοσης ταξιδιωτικής ασφάλειας, visa, διαβατηρίων, υπηρεσίες οργάνωσης σεμιναρίων & συνεδρίων αλλά και πρόσβαση σε τοπικές εμπειρίες όπως κρατήσεις σε εστιατόρια, κρατήσεις & μεταφορά σε σημεία διασκέδασης, υπηρεσίες μεταφοράς VIP, ιδιωτικές περιηγήσεις σε όλη την Ελλάδα, και 24ωρη υποστήριξη από τον προσωπικό Account Manager, που ανατίθεται σε κάθε οργανισμό και ταξιδιώτη. 

Η Travelbizz είναι ανάμεσα στα παραδείγματα νέων επιχειρήσεων που εμπνέουν. 
Η πορεία της Travelbizz μας υπενθυμίζει πως αν είναι εφικτή η προσέγγιση μιας αψεγάδιαστης ταξιδιωτικής εμπειρίας, ευθύνη έχουν η αμέριστη προσοχή στη λεπτομέρεια, το εξειδικευμένο προσωπικό και η αφοσίωση στον άνθρωπο. 


 

Πηγή: skai.gr