Αφιέρωμα - υπόκλιση του Conde Naste στις ομορφιές της Ελλάδας

Οι φωτογραφίες ταξιδεύουν τον αναγνώστη σε τόσο πανέμορφα και μοναδικό τοπία, όπως το Σαρακίνικο της Μήλου, το Κάστρο της Σίφνου, τη χώρα της Αμοργού, το χρωματιστό Καστελλόριζο, τις δημοφιλείς Πάρο και Σαντορίνη. 

Τα εγκωμιαστικά άρθρα και αφιερώματα στις ομορφιές της Ελλάδας δεν έχουν τέλος. Το Conde Naste Traveller έκανε ακόμα μια επιλογή με τις αγαπημένες του εικόνες από ξεχωριστά νησιά της Ελλάδας, καλώντας τους αναγνώστες του να επισκεφτούν την πανέμορφη χώρα μας.

Σύμφωνα με το Conde Naste Traveller η Ελλάδα είναι η χώρα των μύθων, η ευλογημένη γη με τις ατέλειωτες παραλίες και τα ολόλευκα κουκλίστικα σπίτια στολισμένα με βουκαμβίλιες.

Δείτε το δημοσίευμα πατώντας εδώ.

Το Conde Naste τονίζει πως στην χώρα μας μπορεί κανείς να βρει τα πάντα! Είτε επιλέξει την γραφική Σαντορίνη, είτε επισκεφθεί λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς όπως η καλλιτεχνική Νίσυρος. “Πάντα στην Ελλάδα, ένα νησάκι σε περιμένει να το ανακαλύψεις”. 

Το άρθρο περιλαμβάνει μια ατελείωτη λίστα με τα μικρά μυστικά της Ελλάδας, αλλά και της Αθήνας συγκεκριμένα. Οι φωτογραφίες ταξιδεύουν τον αναγνώστη σε τόσο πανέμορφα και μοναδικό τοπία, όπως το Σαρακίνικο της Μήλου, το Κάστρο της Σίφνου, τη χώρα της Αμοργού, το χρωματιστό Καστελλόριζο, τις δημοφιλείς Πάρο και Σαντορίνη

Δεν είναι λίγες και οι μαγικές εικόνες του Ιονίου, με το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο να κόβει την ανάσα και την Κέρκυρα να γοητεύει, ενώ παρουσιάζονται και εναλλακτικοί προορισμοί όπως το Πήλιο και οι λιγότερο γνωστές για τους ξένους Φολέγανδρος, Πάτμος, Αμοργός.

Από την πλήρη λίστα δεν λείπουν και προτάσεις για προορισμούς στη Βόρειο Ελλάδα, όπως η Χαλκιδική. Ένα φωτογραφικό κολάζ που απλά μας θυμίζει τις ατελείωτες ευλογίες της Ελλάδας μας.

Πηγή: skai.gr