ΚΑΙΡΟΣ

VESPA GTS 250: Συνώνυμο του όρου scooter

Συνδυάζοντας τη μοναδική εμφάνιση, ευελιξία και κλάση της Vespa με  τις επιδόσεις και την τεχνολογική αρτιότητα των μεγάλων scooter GT η Piaggio δημιούργησε τη Vespa GTS 250. Ένα δίτροχο που  διαθέτει δυναμικά χαρακτηριστικά ενώ αποτελεί συνέχεια  στην παράδοση που ξεκίνησε η GS το 1955 και συνεχίστηκε μέσω των διαφόρων αγωνιστικών προτύπων όπως τα 90 SS και 50 Special, καθώς και η  Vespa Rally.

H Vespa GTS 250, διαθέτει τετράχρονο κινητήρα 250cc, τεσσάρων βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό, προδιαγραφών Euro-3,   αναλογικό / ψηφιακό πίνακα οργάνων, δυο δισκόφρενα και πλαίσιο από χάλυβα.

Ξεχωριστά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της VESPA GTS 250 είναι  το φωτιστικό σώμα της ουράς, το πάνελ των οργάνων, μια φαρδιά σπορ σέλα και μια αναβαθμισμένης  ποιότητας σχάρα πίσω  σε στυλ Vespa.

Σε μια αγορά scooter GT, όπου οι αναβάτες είναι απαιτητικοί εκ πεποιθήσεως, η Vespa GTS αποτελεί την έξυπνη επιλογή «όλα σε ένα».. Είναι Vespa και ξεχωρίζει για το όνομα και την εμφάνισή της στις διαδρομές μέσα και έξω από την πόλη.

Η τιμή διάθεσης της VESPA GTS 250 είναι 3.550€.Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης