Κλείσιμο

Με υπογραφή Bugatti: Αυτό είναι το πατίνι του μέλλοντος

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του

Ένα από τα πιο ξεχωριστά ηλεκτρικά πατίνια στην αγορά παρουσιάστηκε φέτος στο πλαίσιο της εμπορικής έκθεσης CES στο Λας Βέγκας. Πρόκειται για το εντυπωσιακό μοντέλο της Bugatti σε συνεργασία με την Bytech, το οποίο αποτελεί αναβάθμιση του προηγούμενου – αξίας 1.200 δολαρίων – που είχε κυκλοφορήσει πέρυσι.

Το δεύτερης γενιάς πατίνι – άγνωστης ακόμη αξίας – είναι 10% μεγαλύτερο, έχει μπαταρία 36 volt/15,6 Ah και κινητήρα έως 1.000 watt. Σύμφωνα με την Bugatti και την Bytech, ο συνδυασμός μπαταρίας και κινητήρα τού επιτρέπει να κινείται σε ανηφόρες με κλίση έως 33,5%, να πιάνει μέγιστη ταχύτητα 35,4 χλμ/ώρα και να καλύπτει έως και 56,3 χλμ με μία φόρτιση. 

Το πατίνι έχει μεγάλη επιφάνεια για να πατήσει κανείς και ρόδες 25,4 εκατοστών, οι οποίες διαθέτουν έναν μηχανισμό για την αυτοεπιδιόρθωσή τους σε περίπτωση που υπάρξει τρύπα. Επίσης, το σκούτερ ανοίγει με κωδικό, έχει οθόνη αφής, όπου φαίνεται η ταχύτητα, η μπαταρία, τα φώτα και άλλα. Έχει επίσης δερμάτινα χερούλια στο τιμόνι και βγαίνει σε τρία χρώματα.

Bugatti

Πηγή: moneyreview.gr