Η Prospelasi Group σας συστήνει τη Νέα Γενιά Ανελκυστήρων Σκάλας

Η επανάσταση στους ανελκυστήρες σκάλας. Η Prospelasi Group σας συστήνει τη νέα γενιά ανελκυστήρων σκάλας, που ανατρέπει όλα όσα γνωρίζατε για αυτούς! 

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας ειδικά στον τομέα των ηλεκτρονικών,  συνέβαλε στην ανάπτυξη ευφυών προϊόντων και λύσεων. Στους κατασκευαστές ανελκυστήρων σκάλας η εξέλιξη αυτή έδωσε τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν στα νέα μοντέλα τους τη ράγα οδήγησης δυο σωλήνων με την εξαιρετικά διακριτική και ευέλικτη ράγα μονού σωλήνα. 

prospelasi7

Σίγουρα το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως εντυπωσιακό. Οι επιδόσεις των ανελκυστήρων σκάλας της νέας γενιάς, αποτελούν πραγματική … ¨επανάσταση¨.  

prospelasi3

Το σίγουρo είναι επίσης ότι η OtoLift, ο κορυφαίος (premium) ευρωπαίος κατασκευαστής ανελκυστήρων σκάλας, δε θα μπορούσε να μη λανσάρει στην αγορά, τη νέα σειρά Smart του κορυφαίου ανελκυστήρα σκάλας 4ης γενιάς, του Modul-Air  . Η νέα σειρά Smart, ήρθε για να αναβαθμίσει εντυπωσιακά το απόλυτο Best seller της Ευρωπαϊκής αγοράς.  Ο αναβαθμισμένος Modul Air εξακολουθεί να κυριαρχεί πλέον και με τις Smart λειτουργίες του (σύνδεση Wifi, απομακρυσμένες ρυθμίσεις, αναφορές σφάλματος) και να ικανοποιεί στον μέγιστο βαθμό την ανάγκη για μια μοναδικά αθόρυβη εμπειρία ανεξαρτησίας και ομαλής κίνησης.

red

Ο τολμηρά μινιμαλιστικός σχεδιασμός του Modul-Air  Smart ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του χώρου σας και ενισχύει την αισθητική του, διαθέτοντας ένα τόσο διακριτικό προφίλ οδηγού. 

karekla

Χρειάζεται έμπνευση για τον σχεδιασμό ενός τέτοιου ανελκυστήρα σκάλας και η Otolift έχει αποδείξει ότι τη διαθέτει.     

Ταιριάξτε τον Modul Air Smart στην εσωτερική σας διακόσμηση και εξατομικεύστε τον με μια μεγάλη ποικιλία από δέρματα, δερματίνες ή υφάσματα ταπετσαρίας καθώς και με χρωματικές επιλογές για τον οδηγό. 
Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Prospelasi, σας παρέχουν προτάσεις με βάση τα γούστα σας και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας.

prospelasi


Τον ανελκυστήρα σκάλας Modul Air Smart και όλα τα σύγχρονα μοντέλα της ευρωπαϊκής αγοράς, μπορείτε να τα γνωρίσετε στις εκθέσεις των εταιρειών Prospelasi, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.  

prospelasi

                                                  
                                                                                     Αθήνα 
                                                                       Εθνάρχου Μακαρίου 45, 153 43, Αγία  Παρασκευή
                                                                                                Τηλ: 210 6009208
    

prospelasi

                                                                                Θεσσαλονίκη
                                                                            20ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας 57500 Νέα                     
                                                                                         Μηχανιώνα. Τηλ: 2311 118881