ΚΑΙΡΟΣ

Η Honda δημιούργησε την πρωτότυπη μοτοσυκλέτας «Bulldog»

Υλοποιώντας τη  φιλοσοφία “Lovable Touring Partner” (Αξιαγάπητος Σύντροφος στο Ταξίδι) οι μηχανικοί και σχεδιαστές της Honda δημιούργησαν  το νέο πρωτότυπο μοντέλο μοτοσικλέτας “Bulldog” το οποίο απευθύνεται στους «αναβάτες» που μια άλλου είδους αίσθηση «μοτοκίνησης» κυρίως σε περιβάλλον υπαίθρου.

 Στην ουσία το Bulldog προωθεί μία νέα αντίληψη ελεύθερου χρόνου για τους οπαδούς της μοτοσικλέτας αφού σχεδιάστηκε για να ξεπερνά τις δυνατότητες των συμβατικών μοτοσικλετών ελεύθερου χρόνου, προσφέροντας απολαυστικές ώρες για τον αναβάτη στην ύπαιθρο. Σημειώνεται ότι το Bulldog εφοδιάζεται με σχάρα κατάλληλη για ταξίδια και κάμπινγκ, ενώ περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους εκατέρωθεν του ρεζερβουάρ που λειτουργούν και σαν σχεδιαστικά ένθετα.
Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του πρωτότυπου Bulldog που διαμορφώνουν το μοναδικό, στιβαρό και παράλληλα γοητευτικό στυλ του είναι τα ελαστικά πλάτους 15 ιντσών και το χαμηλό κέντρο βάρους που διαμορφώνουν ένα χαμηλό ύψος σέλας 730χλστ., διασφαλίζοντας σταθερό πάτημα των ποδιών. 

Την Honda Bulldog «κινεί» ένας ισχυρός και ταυτόχρονα φιλικός υγρόψυκτος 4-χρονος εν σειρά 2κύλινδρος κινητήρας DOHC 400 κ.εκ που εξασφαλίζει  μία απολαυστική εμπειρία σε δύο τροχούς σε ποικίλα περιβάλλοντα, τόσο σε διαδρομές εντός όσο και εκτός πόλεως. Ο συγκεκριμένος κινητήρας συνεργάζεται με 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων.

Την πρώτη επίσημη εγχώρια εμφάνιση του το πρωτότυπο μοντέλο μοτοσικλέτας “Bulldog” θα κάνει  στην Έκθεση Μοτοσικλετών του Τόκυο, η οποία θα λειτουργήσει από Παρασκευή 27 Μαρτίου μέχρι Κυριακή 29 στο Tokyo Big Sight.

Πηγή: skai.gr