Google search: Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις των Ελλήνων το 2019

Για τη Eurovision έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες το έτος που φεύγει στη μηχανή αναζήτησης της Google σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας Year in Search 2019, παρά τις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. 

Στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου το δωδεκάμηνο που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, στην τρίτη θέση μετά τη Eurovision και το «πού ψηφίζουμε», βρέθηκε η λέξη σεισμός κυρίως λόγω του σεισμού μεγέθους 5,1 βαθμών της 19ης Ιουλίου με επίκεντρο τη Μαγούλα.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε το Power of Love του ΣΚΑΪ.

Τη δεκάδα των αναζητήσεων συμπληρώνουν:

- Ευρωεκλογές
- Κτηματολόγιο
- Υπουργείο Εσωτερικών
- Επίδομα ενοικίου
- Εκλογές
- Άγριες Μέλισσες

Σε ό,τι αφορά τις διασημότητες για τις οποίες ανέτρεξαν στο διαδίκτυο οι Έλληνες το 2019, στην πρώτη θέση βρέθηκε ο νέος σταρ του παγκόσμιου τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς, πίσω από τον οποίο βρέθηκε ο αμφιλεγόμενος ράπερ Sin Boy. Την τριάδα συμπληρώνει ο κινηματογραφικός «Τζόκερ», Χοακίν Φοίνιξ, για την εμβληματική ερμηνεία του στην ομώνυμη ταινία.

Στις άλλες δύο θέσεις της πεντάδας βρέθηκαν ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, λόγω και της περιπέτειας της υγείας του, και η Τζένη Μπαλατσινού η οποία τον περασμένο Ιούνιο παντρεύτηκε τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Στη δεκάδα βρίσκουμε ακόμα:

-Τον Τούρκο ηθοποιό Τσαν Γιαμάν
- Την ηθοποιό Μαρία Κίτσου
- Την Lady Gaga
- Τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράν Χακί
- Την ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές εκπομπές για τις οποίες έψαξαν πληροφορίες το 2019 οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου και εδώ το Power of Love βρίσκεται στην δεκάδα και συγκεκριμένα στην κορυφή της λίστας.

Δεύτερες οι Άγριες Μέλισσες, και τρίτο το σήριαλ «Έρωτας Μετά».

Επίσης το My Style Rocks του ΣΚΑΪ, βρέθηκε στην τέταρτη θέση ακολουθούμενο, στην πέμπτη, από το σήριαλ Φτερωτός Θεός.

Η δεκάδα συμπληρώνεται από:

- Η επιστροφή
- Το Κόκκινο Ποτάμι
- Τις 8 Λέξεις
- Το Survivor 3
- To Κράτα μου το Χέρι

Πηγή: skai.gr