Έγκυος άντρας, και μη δυαδικό «άτομο με στέμμα» μεταξύ των νέων emoji που έρχονται στα κινητά σας (pic)

Ένας έγκυος άνδρας και ένα άτομο ουδέτερο φύλου που φοράει στέμμα είναι μερικά από τα emoji που αναμένεται να εγκριθούν το Σεπτέμβριο και θα έρθουν στα κινητά σας τηλέφωνα τον επόμενο χρόνο. 

Η Emojipedia, η οποία είναι μέρος του Unicode Consortium, της κεντρικής τράπεζας όλων των εγκεκριμένων emoji, αποκάλυψε υποψήφια προσχέδια για την επόμενη έκδοση των emoji, το Emoji 14.0 που καταδεικνύουν τις αλλαγές των καιρών. 

Μεταξύ των emoji που προκαλούν αίσθηση, και αναμένονται στα κινητά σας τηλέφωνα το 2022 είναι ένας έγκυος άντρας, ένα έγκυο άτομο και ένα μη δυαδικό «άτομο με στέμμα».

Με τον έγκυο άνδρα και το έγκυο άτομο, αναγνωρίζεται ότι «η εγκυμοσύνη είναι δυνατή για μερικούς τρανς άνδρες και μη δυαδικά άτομα, αναφέρει η Emojipedia. 

Το ουδέτερου φύλου άτομο που φορά στέμμα έρχεται σε μια σειρά διαφορετικών τόνων δέρματος, όπως και 15 νέους χρωματικούς συνδυασμούς χειραψίας. 

Επίσης, μεταξύ των emoji υπάρχουν νέες παραλλαγές του γνωστού κυκλικού κίτρινου προσώπου - μεταξύ αυτών πρόσωπο που λιώνει, πρόσωπο που χαιρετά και βουρκωμένο πρόσωπο. 

Η λίστα της έκδοσης 14.0 περιλαμβάνει επίσης ένα λάστιχο μοτοσικλέτας, μια ντισκομπάλα, ένα τρολ με ρόπαλο, κοράλλια, φασόλια, φωλιά με γαλάζια αυγά ή χωρίς και μια μπαταρία με χαμηλή φόρτιση.

«Δεδομένου ότι πρόκειται μόνο για ένα σχέδιο λίστας emoji, κάθε emoji υπόκειται σε αλλαγή πριν από την τελική έγκριση το Σεπτέμβριο του 2021», διευκρίνισε πάντως η Emojipedia σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο.

Εταιρείες όπως η Apple, η Google και η Microsoft εφαρμόζουν δικές τους εκδοχές των σχεδίων της κοινοπραξίας για τα λειτουργικά τους συστήματα. 

Πηγή: dailymail.co.uk
TAGS: τρανς