ΚΑΙΡΟΣ

Αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2023 το σημερινό doodle

Η Google τιμά σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2023  με ένα doodle αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες, που στηρίζουν η μία την άλλη σε όλες τις πτυχές της ζωής

Η Google τιμά σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2023  με ένα doodle αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες, τις ηλικίες και τους ρόλους της, μητέρες, ηλικιωμένες, επιστήμονες, εργαζόμενες νοικοκυρές, νοσηλεύτριες και ακτιβίστριες. 

Τα χρονογραφήματα σε κάθε γράμμα «GOOGLE» υπογραμμίζουν μόνο μερικούς από τους πολλούς τομείς στους οποίους οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν η μία την άλλη για να προχωρήσουν και να βελτιώσουν η μία την ποιότητα ζωής της άλλης.

Γυναίκες που συγκεντρώνονται για να εξερευνήσουν, να μάθουν και να συσπειρωθούν για τα δικαιώματά τους. Γυναίκες που φροντίζουν τους ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων. Γυναίκες που αποτελούν κρίσιμα συστήματα υποστήριξης η μία για την άλλη στη μητρότητα.

Προς τιμή των γυναικών σε όλο τον κόσμο που στηρίζουν η μία την άλλη σε όλες τις πτυχές της ζωής — Ευτυχισμένη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Πηγή: skai.gr