Από μαθηματικά μέχρι πιάνο, το instateacher.gr είναι o τρόπος να βρεις δασκάλους


Στη σημερινή κοινωνία το διαβατήριο ενός παιδιού ή ακόμα και ενός ενήλικα για ένα καλύτερο αύριο και μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, είναι η γνώση. 
 
Η γνώση που ποτέ δεν σταματά και συνεχώς εξελίσσεται, έχει δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, που μόνο παιδιά με σταθερές εκπαιδευτικές βάσεις ή ενήλικες που δεν σταματούν να εξειδικεύονται στον τομέα τους μπορούν ανταποκριθούν.
 
Η εξίσωση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, καθώς ο χρόνος είναι ελάχιστος και δεν περισσεύει σε κανέναν μας.
 
Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι το instateacher.gr, το site που προσφέρει στους μαθητές και τους γονείς τους τον πιο σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο για να βρίσκουν ιδιαίτερα μαθήματα (σχολικά, πανεπιστημιακά, ξένες γλώσσες, πληροφορική, μουσική, τέχνες κ.α.) μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων και καθηγητών, δίνοντάς τους άμεση πρόσβαση σ’ αυτό που τους ενδιαφέρει με λίγα μόνο κλικ.
 
Τρόπος λειτουργία και επιλογής καθηγητών 
 
Μικροί και μεγάλοι μαθητές μπορούν να αναζητήσουν λοιπόν εύκολα και γρήγορα τον κατάλληλο δάσκαλο, για περισσότερα από 200 μαθήματα, θέτοντας όλα τα κριτήρια που επιθυμούν και γνωρίζοντας εκ των προτέρων πρόσωπα, σπουδές, εμπειρία και δίδακτρα. Στη συνέχεια επιλέγουν αυτούς τους δασκάλους που τους ενδιαφέρουν, επικοινωνούν μαζί τους μέσα από την πλατφόρμα του instateacher και καταλήγουν με αυτό τον τρόπο στον ιδανικό δάσκαλο για το μάθημα που ενδιαφέρονται!

Στην αντίπερα όχθη οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δημιουργήσουν  το δικό τους προφίλ του σε λίγα μόνο λεπτά. Με το αναλυτικό βιογραφικό τους, τα μαθήματα που διδάσκουν, τη διαθεσιμότητά τους, τις περιοχές που εξυπηρετούν, τα δίδακτρά τους ανά μάθημα και ό,τι άλλο επιθυμούν. Μέσω του λογαριασμού τους στο instateacher, λαμβάνουν μηνύματα ενδιαφέροντος από υποψήφιους μαθητές, επικοινωνούν άμεσα μαζί τους και κλείνουν τα νέα τους ιδιαίτερα μαθήματα! 


Η λίστα των μαθημάτων
Στο instateacher.gr, μπορείτε να διδαχθείτε ή να διδάξετε Σχολικά (25 μαθήματα) / Πανεπιστημιακά (33 μαθήματα) / Ξένες γλώσσες (16 μαθήματα) / Μουσική (29 μαθήματα) / Πληροφορική (65 μαθήματα) / Χορό (26 μαθήματα) / Τέχνες (9 μαθήματα) / Αθλητισμό / Ευεξία (14 μαθήματα) / Αισθητική (8 μαθήματα)

Τα Δημοφιλέστερα Μαθήματα του instateacher:
Μαθηματικά
Αγγλικά
Αρχαία Ελληνικά
Φυσική
Έκθεση
Χημεία
Μελέτη Δημοτικού
Κιθάρα
Γερμανικά
Γαλλικά
Κοινωνιολογία
Βιολογία
Προγραμματισμός
Πιάνο
Ισπανικά

 
Χρήσιμες πληροφορίες 
Πώς κάνω αναζήτηση δασκάλου; Επιλέγετε το μάθημα που σας ενδιαφέρει για να δείτε τους διαθέσιμους δασκάλους.


Πως μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον δάσκαλο; Η επικοινωνία με τους δασκάλους πραγματοποιείται μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο προφίλ τους.


Πόσο κοστίζει το μάθημα; Η τιμή του μαθήματος ορίζεται από τον εκάστοτε δάσκαλο. Το instateacher δεν επηρεάζει τις τιμές των μαθημάτων, οι υπηρεσίες του σας παρέχονται εντελώς δωρεάν.


Τι είναι οι πιστοποιημένοι δάσκαλοι; Ως πιστοποιημένοι εμφανίζονται οι δάσκαλοι που έχουν ανεβάσει τα πτυχία τους στην πλατφόρμα και έχουν ελεγχθεί αντίστοιχα από την ομάδα του instateacher.
 
 

Πηγή: skai.gr