Ζέρβας: Τι θα συζητήσουν Μπαρτζώκας και Σλούκας - Ο Ολυμπιακός απόλυτο φαβορί για τον Μίροτιτς

Στο αντικείμενο της καθοριστικής επαφής Μπαρτζώκα-Σλούκα και τις μεγάλες πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός ν’ αντικαταστήσει τον Βεζένκοφ με τον Μίροτιτς αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας

Για το «καυτό» θέμα του Κώστα Σλούκα, αλλά και την ορθάνοιχτη υπόθεση Μίροτιτς, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας. Σημείωσε ότι στην καθοριστική επαφή που θα έχει ο Έλληνας γκαρντ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ένας θα είναι ο βασικός άξονας της συζήτησης.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι το ερώτημα αν τον θέλει ο προπονητής έχει ήδη απαντηθεί από την πρόταση της διοίκησης (που είναι επιπέδου Σπανούλη στα 34), σημείωσε ότι κουβέντα μπορεί να γίνει μόνο για τον ρόλο του.

Και εκτιμώντας ότι δύσκολα ο Μπαρτζώκας θα του πει κάτι διαφορετικό (μιας και τα νούμερα λένε ότι με αυτή τη χρησιμοποίηση έκανε μια από τις πιο παραγωγικές σεζόν του), τόνισε ότι η απάντηση Σλούκα θα κρίνει και τον υπόλοιπο σχεδιασμό της ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο, εξάλλου, αναφέρθηκε και στο θέμα της αντικατάστασης του Βεζένκοφ, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για τον Μίροτιτς και ότι δεν αποκλείεται κίνηση για τον Μπέντιλ (ως συμπληρωματική λύση).

Πηγή: sport-fm.gr