ΚΑΙΡΟΣ

Ζάετς: «Δε θέλαμε την Οσέρ»

Ο εκ των ιθυνόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος των «πρασίνων» μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Ηταν η ομάδα που δε θέλαμε. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα. Έχουμε παίξει και άλλη φορά με τη Οσέρ και τότε είχαμε προκριθεί. Βέβαια, είναι
η πιο δύσκολη ομάδα του ομίλου. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50%- 50%. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να αποκλείσει εύκολα τον Παναθηναϊκό».
Εξάλλου ο υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Παναθηναϊκού, Σοφοκλής Πιλάβιος, δήλωσε: «Καταρχήν είναι θετικό το γεγονός ότι βρεθήκαμε στην κλήρωση. Η Οσέρ είναι μια από τις δεκαέξι ομάδες, που θα κληρωνόμαστε. Δεν μπορούμε ν αλλάξουμε κάτι. Από τη άλλη πλευρά, από τις τέσσερις ήταν η πιο δύσκολη ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μας χαλάσει τη διάθεση. Δεν μπορώ να μιλήσω για πιθανότητες πρόκρισης. Θα πρέπει να δούμε τις ομάδες τις μέρες εκείνες, αλλά πως θα παρουσιαστούν μετά τη μετεγγραφική περίοδο».
Τέλος, ο Χουαν Ραμόν Ρότσα, επεσήμανε: «Τότε η Οσέρ, είχε στη σύνθεση της τον Καντονά, που ήταν ανερχόμενο ταλέντο. Είναι μια δύσκολη και δυνατή ομάδα. Ειδικά στην έδρα της είναι δυνατή. Το γήπεδο της είναι μικρό και η πίεση που ασκεί είναι μεγάλη. Η Οσέρ έχει στη σύνθεση της τον Σισέ, έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη. Σε γενικές γραμμές είναι σοβαρή και δυνατή ομάδα και θέλει μεγάλη προσοχή».
Πηγή: skai.gr