Κλείσιμο

Αυτή την Κυριακή έχει ντέρμπι και η μονομαχία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ διεξάγεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM!

Αυλαία στον πρώτο γύρο της Superleague με ντέρμπι

Απολαύστε τη σπουδαία αναμέτρηση της αυλαίας του πρώτου γύρου της Super League και όλους τους κρίσιμους αγώνες των ομάδων πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, στους 94,6. 

Την Κυριακή (13/11) όλα περιστρέφονται γύρω από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, καθώς από νωρίς τα σχετικά ρεπορτάζ, οι συνεντεύξεις και οι αναλύσεις θα σαν βάλουν στο κλίμα για να μάθετε όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε πριν τη σέντρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα πραγματοποιηθεί στις 19:30. 

Το πρόγραμμα όμως της 13ης αγωνιστικής περιλαμβάνει κι άλλους ενδιαφέροντες αγώνες. Στις 17:15 ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Ατρόμητο με στόχο τη διατήρηση του αήττητου σερί του, ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ανεβασμένο Βόλο στην Τούμπα στις 21:30. 

Όμως, η αγωνιστική δράση αρχίζει στις 16:00 με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φιλοξενεί τον Άρη και δύο ώρες αργότερα κοντράρονται Λαμία και Παναιτωλικός στη πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. 

Μετά το τέλος των αγώνων, το τρίτο ημίχρονο παίζεται στο στούντιο με σχόλια, αναλύσεις, ρεπορτάζ και τις απόψεις των ακροατών, μόλις ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές.

Τη Δευτέρα (14/11) τα ματς Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός στις 18:00 και ΟΦΗ – Λεβαδειακός στις 19:30 ολοκληρώνουν την αγωνιστική και μας οδηγούν στη διακοπή ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Ακούστε το σπουδαίο ντέρμπι αλλά και όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6