«Βόμβα» από Χάρντεν: Σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στους Ρόκετς

Ο Τζέιμς Χάρντεν εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από τους Σίξερς το καλοκαίρι και να επιστρέψει στους Ρόκετς  

Χιούστον… καλεί ξανά τον Τζέιμς Χάρντεν;

Σύμφωνα με αποκάλυψη του Adrian Wojnarowski στο «ESPN», ο «Μούσιας» σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους Ρόκετς το καλοκαίρι που έρχεται και θα είναι free agent.

Το 2021 ο 33χρονος γκαρντ των Σίξερς είχε απαιτήσει την ανταλλαγή του από τις «ρουκέτες», μετακομίζοντας στους Νετς τον Ιανουάριο εκείνου του έτους. Ωστόσο, ο Χάρντεν δεν μακροημέρευσε στο Μπρούκλιν, καθώς τον Φεβρουάριο του 2022 παραχωρήθηκε με ανταλλαγή στην ομάδα από τη Φιλαδέλφεια.

Με τους Σίξερς, ο έμπειρος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, έναντι 68,6 εκατ. δολαρίων, με την οψιόν για τη σεζόν 2023/24 να μείνει ελεύθερος.
Από ‘κει και πέρα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο «Μούσιας» λέγεται ότι έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό «δέσιμο» με την πόλη του Χιούστον, καθώς του αρέσει η ζωή εκεί και γι’ αυτό επιθυμεί να επιστρέψει στους Ρόκετς, με τους οποίος αγωνίστηκε από το 2012 μέχρι το 2021.

Παράλληλα, εφόσον γίνει κάτι τέτοιο ενδεχομένως να βγει κερδισμένος και οικονομικά ο Χάρντεν, αφού οι «ρουκέτες» έχουν πολύ χώρο στο salary cap τους και έτσι θα του δοθεί η δυνατότητα να υπογράψει ένα αρκετά πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Στο μεταξύ, το έργο του θα είναι πολύ πιο δύσκολο αυτή τη φορά στην πόλη του Τέξας, καθώς η ομάδα αυτή την στιγμή δεν διαθέτει σταρ αλλά πολλούς νεαρούς παίκτες, όπως Τζέιλεν Γκριν, Τζαμπάρι Σμθ και Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ.

Από την πλευρά τους, πάντως, οι Σίξερς δεν φέρονται διατεθειμένοι να αφήσουν εύκολα τον Χάρντεν να αποχωρήσει και γι’ αυτό θα αποτελέσει βασική προτεραιότητά τους το καλοκαίρι να υπογράψουν μαζί του νέα συμφωνία για να τον κρατήσουν.

Πηγή: sport-fm.gr