Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου κοντράρονται απόψε (21:30) για το Σούπερ Καπ και με φόντο την πρώτη κούπα της σεζόν στη Γερμανία.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, ο οποίος εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Νίκο Κοβατς και θα ξεκινήσει το παιχνίδι, ενώ ο πολύ πρόσφατα αφηχθής από τον ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, βρίσκεται στον πάγκο και το πιθανότερο είναι να τον δούμε να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την Ντόρτμουντ μπαίνοντας ως αλλαγή.
Η ενδεκάδα της Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Άντον, Γκαντού, Μπανσεμπαϊνί, Σβένσον, Ρίερσον, Ινάσιο, Μπέλιγχαμ, Νμέτσα, Καρέτσας, Γκιρασί
Η ενδεκάδα της Μπάγερν: Νόιερ, Στάνισιτς, Κιμ, Τα, Μπράουν, Κίμιχ, Πάβλοβιτς, Λάιμερ, Ολίσε, Ντίας, Κέιν
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.