Το Τριφύλλι έχει κάνει προσεκτικές κινήσεις που δείχνουν πώς κινείται στις μεταγραφές

Το Τριφύλλι έφτασε τις 6 μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι και το “P” σας κάνει μία ανασκόπηση, ενώ σας αναφέρει κάποια στοιχεία που δείχνουν σε ποιο «δρόμο» φαίνεται πως κινείται μεταγραφικά

Ο Παναθηναϊκός μετά και την άφιξη των Σπόραρ και Βέρμπιτς στη χώρα μας ενέταξε στο ρόστερ του 2 ακόμα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ως ένας για την επίθεση κι άλλος για τα άκρα.

Μάλιστα το Τριφύλλι έφτασε τις 6 μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι και το “P” σας κάνει μία ανασκόπηση, ενώ σας αναφέρει κάποια στοιχεία που δείχνουν σε ποιο «δρόμο» φαίνεται πως κινείται μεταγραφικά.

Έξι παίκτες από 5 διαφορετικά πρωταθλήματα

Οι Πράσινοι φαίνεται πως έχουν «εξαπλώσει» το δίκτυο σκάουτινγκ τους. Έχουν αποκτήσει 6 παίκτες μέχρι στιγμής, οι οποίοι αγωνίζονταν σε 5 διαφορετικά πρωταθλήματα. Μόνο οι Λοντίγκιν και Γκάνεα προήλθαν από την Ελλάδα. Ο Τσέριν έπαιζε στην Κροατία ως δανεικός από τη Νυρεμβέργη. Ο Μάγκνουσον στη Ρωσία με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Σπόραρ ήταν στην Αγγλία με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτιγνκ Λισσαβόνας στη Μίντλεσπρο. Ο Βέρμπιτς άνηκε στη Ντιναμό Κιέβου, όμως για 3 μήνες στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν στη πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο paopantou.gr

Πηγή: skai.gr