Το σπάσιμο του αήττητου, ο χαμός στη βαθμολογία και ο ασταμάτητος: Τι κρατάμε από τη 17η αγωνιστική

Η 17η αγωνιστική της Super League 1 ολοκληρώθηκε και το sport-fm.gr κάνει… ταμείο! Ιδού τι κρατάμε από τις επτά αναμετρήσεις.

Η 17η αγωνιστική της Super League 1 περιλάμβανε ασφαλώς το μεγάλο ντέρμπι της OPAP Arena αλλά και τις άνετες επικρατήσεις Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη, που μάζεψαν τις διαφορές στις πρώτες θέσεις - την ώρα που Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζουν να ανεβαίνουν.
Ιδού λοιπόν τι κράτησε το sport-fm.gr από τις επτά αναμετρήσεις του τριημέρου.

Ασταμάτητος!
Λες και έχει γίνει άλλη ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Οι παίκτες του Θανάση Στάικου ήταν για μία ακόμη αγωνιστική εντυπωσιακοί και έριξαν τρία γκολ στη Λιβαδειά, αποδεικνύοντας ότι οι επιτυχίες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό μόνο τυχαίες δεν ήταν. Οι Γιαννιώτες έχουν συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς σε τέσσερα ματς μετά το Μουντιάλ, ξεφεύγοντας έτσι για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Super League 1.

Νάρεϊ
Ο Λουτσέσκου είχε αποφασίσε να ξεκουράσει τον Καλέντ Νάρεϊ στο ματς με τη Λαμία, ωστόσο το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε νωρίς νωρίς ο Μουργκ έφερε τον Γερμανό εξτρέμ στον αγωνιστικό χώρο από το 8ο λεπτό. Στο 13’, το σουτ του κόντραρε στον Ολιβέιρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 27’, από το εξαιρετικό του γύρισμα προήλθε το 2-0 για τους Θεσσαλονικείς! Τρομερή η επίδρασή του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Περισσότερα στο sport-fm.gr

Πηγή: skai.gr