Τένις-Μόντε Κάρλο: Ο Τζόκοβιτς στριμώχθηκε στο 1ο σετ, αλλά πέρασε στον 3ο γύρο

Ο Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη, δεν είχε παίξει από τις αρχές Μαρτίου, όταν έφτασε στον τελικό του Ντουμπάι, αφού αναγκάστηκε να λείψει από το «Indian Wells» και το «Miami Οpen» επειδή δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προβληματίστηκε για λίγο στον τρίτο γύρο του Masters του Μόντε Κάρλο, όπου νίκησε 7-6(5) 6-2 τον Ρώσο Ιβάν Γκάκοφ.

Ο Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη, δεν είχε παίξει από τις αρχές Μαρτίου, όταν έφτασε στον τελικό του Ντουμπάι, αφού αναγκάστηκε να λείψει από το «Indian Wells» και το «Miami Οpen» επειδή δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Ο 26χρονος Γκάκοφ (Νο 198)...στρίμωξε το Σέρβο πρωταθλητή που πήρε το εναρκτήριο σετ κερδίζοντας το τάι μπρέικ με 7-5.

Ο Τζόκοβιτς όμως ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο σετ, χωρίς να αφήνει καμία πιθανότητα επιστροφής στον αντίπαλό του, και θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Λορέντζο Μουσέτι ή τον Ιταλό συμπατριώτη του Λούκα Νάρντι.

Ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο στον ημιτελικό του Γαλλικού Όπεν με τον Ράφαελ Ναδάλ, επέστρεψε στα χωμάτινα γήπεδα επικρατώντας με 3-6, 6-2, 6-4 στον πρώτο γύρο επί του Αλεξάντερ Μπούμπλικ από το Καζακστάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ