Σύνθημα και στα μπουζούκια ο Βεζένκοφ: «Μείνε στον Ολυμπιακό και... γράψ' το Σακραμέντο»

Παίκτες και κόσμος του Ολυμπιακού ζητούν από τον Βεζένκοφ να... γράψει το Σακραμέντο στα μπουζούκια

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την τιμητική τους στο γλέντι της ομάδας στα μπουζούκια, αλλά τη μερίδα του λέοντος απέσπασε ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο MVP της σεζόν αποθεώθηκε από τον κόσμο, αλλά και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ένωσαν τις φωνές τους για μια ακόμη φορά καλώντας τον Βούλγαρο διεθνή να μείνει στην ομάδα και να μην φύγει για το ΝΒΑ και τους Κινγκς.

«Σάσα, μείνε στον Ολυμπιακό και γραψ' το Σακραμέντο στα αρ@@@@@ σου τα δυο», ήταν το σύνθημα που... δόνησε την ατμόσφαιρα ακόμη και μέσα στο Fantasia, με τον 27χρονο άσο να δείχνει να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου.

Όπως ο ίδιος δήλωσε χθες στο περιθώριο της φιέστας, ακόμη δεν έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του. Οι Κινγκς αναμένεται να κάνουν συγκεκριμένη προσφορά συμβολαίου, που επισήμως δεν μπορεί να κατατεθεί πριν την 1η Ιουλίου. Υπενθυμίζεται πως ο Βεζένκοφ δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό και αν αποφασίσει να πάει στο ΝΒΑ, θα πληρωθεί ένα buy out της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Σε περίπτωση που ο Βεζένκοφ αποφασίσει να μείνει στον Ολυμπιακό, αναμένεται να κληθεί από τη διοίκηση για να υπογράψει νέα αναπροσαρμογή και επέκταση, με το συμβόλαιό του να ξεπερνά πλέον τα 2 εκατ. ευρώ σε ετήσιες αποδοχές.

Πηγή: sport-fm.gr