Κλείσιμο

Ετοιμάζει βαλίτσες από την Τσέλσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κουκουρέγια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε σε συμφωνία με τον Μαρκ Κουκουρέγια για τον δανεισμό του, και τώρα το μπαλάκι είναι στη μεριά της Τσέλσι

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Μαρκ Κουκουρέγια για την απόκτησή του από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού για την τρέχουσα σεζόν έφτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν εντείνει τις προσπάθειες προσθήκης νέου αριστερού αμυντικού τις τελευταίες μέρες, σε συνέχεια του πρόσφατου τραυματισμού του Λουκ Σο και του προ πολλού μη διαθέσιμου Τάιλερ Μαλάσια.

Στα ραντάρ του Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται και ο Μάρκος Αλόνσο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο η μεγαλύτερη προθυμία των Λονδρέζων να διαπραγματευτούν συγκριτικά με αυτή των «μπλαουγκράνα», σε συνδυασμό με την πίεση που ασκείται στη Γιουνάιτεντ από το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος λήγει στο τέλος Αυγούστου, έκαναν τους 20 φορές πρωταθλητές Αγγλίας να στραφούν περισσότερο στον 25χρονο μπακ της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Ισπανός άσος είναι επίσης θετικός στο ενδεχόμενο προσωρινής μετακόμισής του στο Μάντσεστερ, και πλέον αναμένουμε την απόφαση της Τσέλσι.

Πηγή: skai.gr