Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ, 3-0 τον ουραγό ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό,  με πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία, Το 2-0 σημειώθηκε στο 11' από τον Γκατσίνοβιτς και το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 60' από τον Μάνταλο

Άνετη νίκη με σκορ 3-0 και καλή απόδοση πέτυχε η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αντίπαλο τον ουραγό ΟΦΗ, ο οποίος, μετά από12 αγώνες στη Superleague, βρίσκεται, πλέον, σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Η Ένωση δημιούργησε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και ικανοποίησε τους οπαδούς της, παραμένοντας στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, με διαφορά έξι βαθμών.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό,  με πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία, Το 2-0 σημειώθηκε στο 11' από τον Γκατσίνοβιτς και το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 60' από τον Μάνταλο.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Αμραμπάτ, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γκαρσία. Αλλαγή μπήκαν οι: Αραούχο, Γαλανόπουλος, Κοσίδης και Μαχαίρας.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρινσον, Περέα, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Ντζου, Γκερέρο, Μπαλογιάννης. Αλλαγή μπήκαν οι: Τριαντάφυλλος, Χουάν Νέιρα, Ντικό, Ντουρμισάι, Στάικος.

Πηγή: skai.gr