ΚΑΙΡΟΣ

Super League: Ισοπαλία (2-2) στην άδεια Λεωφόρο για... Μπεργκ και Μπαράλες

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης (2-2) στην άδεια Λεωφόρο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μπεργκ έδειξε να "καθαρίζει" το ματς για τους "πράσινους" (6’, 45’), όμως ο Μπαράλες απάντησε με δύο τέρματα (68’, 72’).

Το "τριφύλλι" μπήκε στο ματς με φόρα και σκόραρε μόλις στο 6’ με τον Μπεργκ. Οι Αρκάδες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν απειλώντας αρκετές φορές την εστία του Στιλ, όμως πήγαν στα αποδυτήρια με δύο γκολ στην… πλάτη, καθώς ο Σουηδός "χτύπησε" ξανά στο 45’.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο στο ματς. Αρχικά ο Γιαννιώτας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Στιλ στο 55’, ενώ στη συνέχεια ο Μπαράλες πήρε το… όπλο του. Αρχικά ο Αργεντινός μείωσε σε 2-1 στο 68’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε το 2-2 από τα 11 μέτρα, έπειτα από πέναλτι που υπέπεσε ο Σίλντενφελντ.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης (ολοκλήρωσε το ματς με 23 τελικές) δεν κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή, όταν στο 83’ ο Στιλ έδιωξε με δυσκολία την κεφαλιά του Μπαράλες.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Αναστασίου):
Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Χουχούμης (24' Νάνο), Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Πέτριτς, Κλωναρίδης (62΄Δώνης), Μπεργκ.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης (83' Κουρμπέλης), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Μάσα, Μουνάφο (71' Μουνάφο), Ρόλε, Λούι, Ιγκλέσιας, Γιαννιώτας (87' Πάρα), Μπαράλες.Πηγή: skai.gr