SUPER LEAGUE 1: Του… κεφαλιού του ο ΟΦΗ, προσπέρασε και τον Αστέρα

Το αήττητο σερί του συνέχισε ο ΟΦΗ. Με κεφαλιά του Περέα στο 89’, οι Κρητικοί λύγισαν τον Αστέρα Τρίπολης και τον προσπέρασαν στη βαθμολογία ανεβαίνοντας στην 9η θέση

Χτίζει σερί και ανεβαίνει ο ΟΦΗ! Με τον Περέα να σκοράρει στο 89’ με κεφαλιά και να λυτρώνει την ομάδα του (σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για επιθετικό φάουλ στον Μπαράλες), οι Κρητικοί λύγισαν με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης για να τον προσπεράσουν στη βαθμολογία.

Στην 9η θέση με 19 βαθμούς πλέον ο ΟΦΗ που έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια, στη 10η με 18 έμειναν οι Αρκάδες που δείχνουν να έχουν πρόβλημα στο γκολ.

Με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη παίζει την επόμενη εβδομάδα ο Αστέρας, με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο ΟΦΗ.
 

Στο μυαλό του κόουτς


Με 3-5-2 παρέταξε τον ΟΦΗ ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Μανδάς στην εστία, με τους Βούρο, Πασαλίδη, Γιαννούλη στην τριάδα των στόπερ. Λάρσον, Μπαλογιάννης τα δύο φουλ-μπακ, με τους Θοράρινσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ στα χαφ. Ο Τοράλ σε περιφερειακό ρόλο στην επίθεση στο πλάι του Ντίκο.

Ίδια διάταξη και από τον Άκη Μάντζιο για τον Αστέρα Τρίπολης. Στο τέρμα ο Παπαδόπουλος και οι Πίτσου, Αντζουλάς, Καστάνιο οι τρεις στόπερ. Καρμόνα, Άλβαρες στα μπακ-χαφ, με τους Μουνάφο, Σανταφέ, Μπερτόγλιο τριάδα στον άξονα. Κρέσπι και Μπαράλες αποτέλεσαν το δίδυμο στην επίθεση.
 

Το ματς


Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε και τον καλύτερο δυνατό ρυθμό, έχοντας πολλά σφυρίγματα από τον διαιτητή Φωτιά και λάθη από τις δύο ομάδες. Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στον Αστέρα στο 13ο λεπτό, όταν ο Άλβαρες έκανε μια ωραία εκτέλεση φάουλ αλλά ο Σανταφέ από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 22’, Γιαννούλης και Μανδάς συγκρούστηκαν στον αέρα με τον δεύτερο να χάνει την κατοχή με τον Μπερτόγλιο να παίρνει το ριμπάουντ και να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά ο κίπερ του ΟΦΗ σηκώθηκε και έδιωξε.

Περισσότερα στο SPORT-FM.gr.

Πηγή: sport-fm.gr