Στον Άρη και επίσημα ο Χριστοδουλόπουλος

Παίκτης του Άρη και με τη βούλα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου σφράγισε και επίσημα ο Άρης.

Έχοντας συμφωνήσει με τον Έλληνα εξτρέμ και αφότου εκείνος πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, η κίτρινη ΠΑΕ γνωστοποίησε την υπογραφή συμβολαίου μαζί του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα μεσοεπιθετικού, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (19/12/1986), μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ιδιαίτερες συστάσεις για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας δεν χρειάζονται. Ο ΑΡΗΣ αποτελεί τον έκτο σταθμό της εν Ελλάδι καριέρας του, μετά τον Π.Α.Ο.Κ., τον Ολυμπιακό, την Α.Ε.Κ., τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο.

Το 2012 έκανε το βήμα στο εξωτερικό και στην Ιταλία, όπου για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε με τις φανέλες των Bologna F.C. 1909, Hellas Verona και UC Sampdoria.

Το 2016 επαναπατρίστηκε για χάρη της Α.Ε.Κ., κατακτώντας το πρωτάθλημα στη δεύτερη χρονιά του και έχοντας συνολικά 83 συμμετοχές με 24 γκολ και 10 ασίστ. Αριθμοί που του έδωσαν τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς το 2018.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Ολυμπιακό, όπου σε δύο χρόνια κατέκτησε ένα νταμπλ και είχε 34 συμμετοχές και 10 γκολ. Στον Παναθηναϊκό κατέγραψε 131 συμμετοχές με 25 γκολ και 13 ασίστ.

Τελευταία του στάση στην Ελλάδα ήταν ο Ατρόμητος τη σεζόν 2020-’21, πριν πάει για τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Κυπριακή Ανόρθωση, έχοντας 53 συμμετοχές με 15 γκολ και 5 ασίστ.

Λάζαρε, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΡΗ»!

 
Πηγή: sport-fm.gr