Στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 παίζει και η 2η αγωνιστική της Super League

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στις 19:00 στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τους βαθμούς της νίκης στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 παίζει και η 2η αγωνιστική της Super League.

Η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή στις 21:30 στη Νεάπολη,  με τον Ιωνικό να φιλοξενεί τον Λεβαδειακό και οι δύο μονομάχοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τους πρώτους τους βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα. 

Το Σαββατιάτικο πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ματς. Στις 21:30 η ΑΕΚ θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Βόλο. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 20:00, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Λαμία και αμφότερες οι ομάδες θα επιδιώξουν να αφήσουν πίσω τους το αρνητικό ξεκίνημα. 

Την Κυριακή 28/8 το ενδιαφέρον στρέφεται σε Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο. Ο Παναθηναϊκός, που επιθυμεί να αρχίσει με το δεξί και στα εκτός έδρας παιχνίδια, δοκιμάζεται απέναντι στον ΟΦΗ στις 21:00 και 45 λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ κοντράρεται στην Τούμπα με το φιλόδοξο Ατρόμητο. Στις 19:00 ο Παναιτωλικός θα επιδιώξει να κόψει την ορμή του Άρη που έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα.  

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στις 19:00 στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τους βαθμούς της νίκης στο «Θ. Κολοκοτρώνης». 

Τα παιχνίδια όμως δεν τελειώνουν με το σφύριγμα της λήξης, αλλά συνεχίζονται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Πηγή: sport-fm.gr