Σταματέλος: Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνεθ - Άμεσα και μεταγραφές

Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στο σίριαλ του προπονητή που φτάνει στο τέλος του για τον Ολυμπιακό, αλλά και τις μεταγραφές που… έρχονται

Προ των πυλών του Ολυμπιακού είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος. Εκτός απροόπτου ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινωθεί άμεσα, ίσως και μέσα στη μέρα.

«Με τα δεδομένα που υπάρχουν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαίνεται πως είναι πάρα πολύ κοντά για να αναλάβει. Από την αρχή ήταν στη λίστα του Κορδόν, είχε μια πολύ καλή θητεία στη Γρανάδα, αλλά δεν τα κατάφερε στην Εσπανιόλ. Είναι νεαρός, 42 ετών, έχει θητεύσει δίπλα στον Έμερι και στον Μίτσελ, ενώ μετά την αποχώρησή του από την Εσπανιόλ πήγε στην Αγγλία και παρακολουθούσε διάφορους προπονητές. Του αρέσει το 4-2-3-1, οπότε φαντάζομαι πως εκεί θα προσανατολιστούν και οι μεταγραφές, ώστε να υπηρετήσουν το σύστημα», τόνισε.

«Θα έχουμε άμεσα εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, αλλά όχι μόνο εκεί, γιατί ο Κορδόν ‘τρέχει’ και υποθέσεις μεταγραφών εδώ και αρκετές μέρες, προκειμένου να είναι έτοιμος και να μη χαθεί χρόνος. Άμεσα περιμένουμε προσθήκες, ιδίως στο κέντρο άμυνας, όπου ο Ολυμπιακός θέλει δύο μεταγραφές βασικών. Το όνομα του Λεάντρο Καμπρέρα που κυκλοφόρησε δεν είναι τυχαίο, γιατί είχε συνεργαστεί με τον Μαρτίνεθ και είναι αριστεροπόδαρος», πρόσθεσε.
 

Πηγή: sport-fm.gr