Sports Illustrated: Πάει στον Ολυμπιακό ο Κέντρικ Ναν

Σύμφωνα με το Sports Illustrated, ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες. Διαψεύδεται το δημοσίευμα από την ΚΑΕ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή παρουσιάζει τον Ολυμπιακό δημοσίευμα από ΗΠΑ. Σύμφωνα με το πολύ γνωστό Sports Illustrated, ο Κέντρικ Ναν, παίκτης που δεδομένα ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» για την ενίσχυση στα γκαρντ, είναι πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Πειραιά, αφού δεν βρίσκει το συμβόλαιο που ήθελε στο ΝΒΑ.

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο παίκτης έχει απογοητευτεί από την ανυπαρξία ενδιαφέροντος γι' αυτόν στις ΗΠΑ, και θεωρεί πως ένα πέρασμα από την Ευρώπη θα τον βοηθούσε να επανεκκινήσει την καριέρα του, επιλέγοντας τον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, η ίδια η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ διαψεύδει το δημοσίευμα όσον αφορά τον Αμερικανό.

Ο Ναν ήταν undrafted στο draft του 2018, ωστόσο κατάφερε να αναδειχθεί στην καλύτερη πεντάδα των rookie με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ, δείχνοντας σπουδαία δείγματα γραφής, αν και κάποιοι τραυματισμοί ανέκοψαν την ανοδική πορεία του στη συνέχεια. Tη σεζόν που πέρασε, ο Ναν μέτρησε 7.5 πόντους, 1.8 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ στους Γουίζαρντς και 6.7 πόντους με 1.4 ριμπάουντ και 0.9 με τη φανέλα των Λέικερς. Κορυφαία του χρονιά ήταν στους Χιτ το 2019-20, όταν είχε 15,3 πόντους, 3.3 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ.

Πηγή: sport-fm.gr