Σούπερ Λιγκ: Ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων και καθαρούς κανόνες ζήτησε ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε να οριστεί ημερομηνία διοικητικού συμβουλίου για την κεντρική διαχειριση

Την ενίσχυση των ασθενέστερων οικονομικά ομάδων της Σούπερ Λιγκ, προκειμένου να μην ελέγχονται από άλλες ισχυρότερες ζήτησε ο Γιάννης Αλαφούζος στην σημερινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε από την αναπληρώτρια πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, Κάτια Κοξένογλου να ορίσει ημερομηνία διοικητικού συμβουλίου για την κεντρική διαχείριση και τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να θέσει από την εφετινή περίοδο την ομάδα του σε αυτή, μειώνοντας τα έσοδα των πράσινων με σκοπό οι μικρότερες οικονομικά ομάδες να εισπράξουν τουλάχιστον δυόμιση εκατομμύρια ευρώ προκειμένου μην έχουν εξαρτήσεις από τα γνωστά κέντρα που επιχειρούν να τις ελέγξουν.

Παράλληλα ζήτησε καθαρούς κανόνες στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Παναθηναϊκός έχει υποφέρει και έχει πληγεί όσο κανείς άλλος τα τελευταία χρόνια από το παρασκήνιο. 

Ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" αναφέρθηκε και στην διαιτησία του Φωτιά στην αναμέτρηση με την Λαμία, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι επέτρεψε το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων το οποίο είχε ως συνέπεια τους σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού.

Πηγή: skai.gr