Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ζβέρεφ-Σφάδαζε κι έφυγε από το γήπεδο με καροτσάκι-Βίντεο

Ο Ζβέρεφ επέστρεψε στο κορτ με πατερίτσες ώστε να χαιρετήσει τον κόσμο

Συγκλονιστικές στιγμές διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση του Ράφα Ναδάλ κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για την ημιτελική φάση του Ρολάν Γκαρός, καθώς ο Γερμανός τενίστας «πάγωσε» τους πάντες στο «Φιλίπ Σατριέ» λόγω του σοβαρού τραυματισμού.
Συγκεκριμένα, με τον Ναδάλ να έχει κάνει το 1-0 και το δεύτερο σετ να βρίσκεται στο 6-5 υπέρ του Ζβέρεφ, ο Γερμανός είχε μια πολύ άσχημη πτώση, αφού του γύρισε ο αστράγαλος του δεξιού του ποδιού.

Ο πόνος του νεαρού τενίστα ήταν αφόρητος, με τον ίδιο να σφαδάζει σοκάροντας τους πάντες στο γήπεδο ενώ ξέσπασε και σε κλάματα, αφού αντιλήφθηκε ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει τον αγώνα. Από την πλευρά του, ο Ράφαελ Ναδάλ έσπευσε κατευθείαν προς το μέρος του για να δει την κατάσταση του αντιπάλου του.

Το ιατρικό τιμ της αναμέτρησης σήκωσε τον Ζβέρεφ και τον έβαλε σε καροτσάκι ώστε να τον μεταφέρει στα αποδυτήρια, εκεί όπου διαπιστώθηκε το τυπικό της υπόθεσης ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

Έπειτα από περίπου πέντε λεπτά αναμονής, ο Ζβέρεφ επέστρεψε στο κορτ με πατερίτσες ώστε να χαιρετήσει τον κόσμο, που είχε προλάβει να παρακολουθήσει τρεις ώρες παιχνιδιού, χωρίς καν να έχουν ολοκληρωθεί δύο σετ.

Ζβέρεφ

Πηγή: sport-fm.gr
TAGS: τένις