Προβλήματα μεταξύ Ρεάλ και Ταβάρες στις συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίου

Ο Ταβάρες ζητά τρία εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να αποδεχθεί να επεκτείνει την συνεργασία του με την Ρεάλ

Προβλήματα στις συζητήσεις μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Έντι Ταβάρες στις συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου τους αποκαλύπτει η MARCA σε σημερινό της δημοσίευμα. Όπως αναφέρει αυτό η «βασίλισσα» κρίνει ότι τα «θέλω» του άσου από το Πράσινο Ακρωτήριο είναι αρκετά υψηλά με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να υπάρχει μια στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις οι οποίες έχουν σταματήσει.

Ο Ταβάρες ζητά τρία εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να αποδεχθεί να επεκτείνει την συνεργασία του με την Ρεάλ. Και οι δύο πλευρές θέλουν να επέλθει συμφωνία αλλά όμως καμία από τις δύο δεν φαίνεται να είναι πρόθυμη να τροποποιήσει τις απαιτήσεις της.

 Ρεάλ θέλει να του προσφέρει ένα συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές από αυτές που ορίζονται από το τρέχον συμβόλαιο, ωστόσο δεν είναι διαθέσιμη να του δώσει το συμβόλαιο που θέλει εκείνος, που αξιώνει τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο Ταβάρες αυτή την στιγμή αν και θεωρείται ως ένας από τους πιο καταλυτικούς παίκτες σε ομάδα στην Ευρωλίγκα και στην κατάκτηση της, πέρσι από την Ρεάλ, δεν είναι καν στους δέκα καλύτερα αμειβομένους παίκτες της διοργάνωσης.

Τις επαφές των δύο πλευρών και τις διαπραγματεύσεις φέρονται να εξετάσουν με προσοχή οι Πέλικανςοι οποίοι δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο το ενδεχόμενο να γίνει κάποια πρόταση για την απόκτηση του Ταβάρες.

Πηγή: sport-fm.gr