«Πρόταση της ΑΕΚ για Κανός» γράφουν στην Ισπανία - «Δεν ασχολούμαστε», απαντά η ΑΕΚ

Στη διεκδίκηση του Σέρχι Κανός φέρεται να μπήκε η ΑΕΚ! Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Νάτσο Σαντσίς, έχει καταθέσει πρόταση τόσο στην Μπρέντφορντ, όσο και στον εξτρέμ που αγωνίστηκε πέρυσι στον Ολυμπιακό

Ενδιαφέρον -και μάλιστα προχωρημένο- για τον Σέρχι Κανός παρουσιάζεται να έχει δείξει η ΑΕΚ. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο Ισπανός ρεπόρτερ Νάτσο Σαντσίς, η «Ένωση» και η Άντερλεχτ μπαίνουν στο κυνήγι του εξτρέμ που αγωνίστηκε δανεικός πέρυσι στον Ολυμπιακό.

Κατά την ίδια πηγή μάλιστα, προσφέρουν μεγαλύτερες αποδοχές στον ίδιο και καλύτερους όρους παραχώρησης στην Μπρέντφορντ.Πάντως ο δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει ότι προτεραιότητα του Κανός παραμένει να παίξει στη Βαλένθια, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι αν κάποια ομάδα προσφέρει χρήματα για να τον αγοράσει, ο αγγλικός σύλλογος δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει ελεύθερος.

Η ΑΕΚ, ωστόσο, σχολίασε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Θυμίζεται ότι στη σύντομη παρουσία του στον Ολυμπιακό (μιας και έμεινε αρκετό διάστημα έξω εξαιτίας τραυματισμού) ο Κανός κατέγραψε 8 συμμετοχές, με 3 ασίστ και 4 γκολ, ένα εκ των οποίων στη νίκη επί της ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Πηγή: sport-fm.gr
TAGS: ΑΕΚ