ΚΑΙΡΟΣ

Προπόνηση και αύριο για Ολυμπιακό

Την προτελευταία προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση με την Καβάλα στο «Στάδιο Καραϊσκάκη» για τον 4ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος, έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Σε αυτήν μετείχαν και οι Ιωαννίδης, Βλάχος και Καραγκούνης από την ομάδα νέων, ενώ η ομάδα του Πειραιά δούλεψε κυρίως στα τελειώματα φάσεων σε μία εστία, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ από τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να εξασκήσουν το καλό τους πόδι.

Σε ό,τι αφορά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, έκανε και αήμερα ατομική προπόνηση, η οποία όμως ήταν πολύ πιο έντονη, ανεβάζοντας εκ νέου τον ρυθμό της εκγύμνασής του. Κανονικά προπονήθηκαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σιόβας και Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Θεραπεία συνέχισε ο Φουστέρ, ενώ ο Ρόι Κάρολ περιμένει το «ΟΚ» για να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στις 11:00 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το ματς με την Καβάλα, που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα (20:00).

Πηγή: skai.gr