Πελέ: «Λόγω covid-19 μπήκε στο νοσοκομείο» λένε οι κόρες του

Eπεσήμαναν ότι ο πατέρας τους δεν μπήκε στο νοσοκομείο λόγω του καρκίνου αλλά γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα στο αναπνευστικό, μετά από covid που πέρασε

Μια πληροφορία που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα που ήταν μέχρι τώρα γνωστά για την υγεία του Πελέ αλλά και τον λόγο της εισαγωγής του στο νοσοκομείο έκαναν γνωστή οι κόρες του.

Η Κέλι και η Φλάβια Νασιμέντο σε δηλώσεις τους σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ξεκαθάρισαν ότι ο λόγος που νοσηλεύεται ο πατέρας τους δεν έχει καμία σχέση με τον καρκίνο στο έντερο αλλά ο λόγος είναι ο κορωνοϊός.

Όπως ανέφεραν ο Πελέ, είναι εμβολιασμένος αλλά αν και ξεπέρασε τον covid-19 αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στο αναπνευστικό, ενδεχομένως γιατί ο οργανισμός του είναι ήδη καταπονημένος από τον καρκίνο.

Έτσι η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε γιατί διαπιστώθηκε ότι η λειτουργία των πνευμόνων του δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Νοσηλεύεται σε ένα απλό δωμάτιο και όχι σε μονάδα εντατικής θεραπείας και μπήκε στο νοσοκομείο γιατί θεωρήθηκε ότι θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη βοήθεια από το να περάσει την λοίμωξη του αναπνευστικού που έχει, από το σπίτι.

Πηγή: sport-fm.gr
TAGS: Πελέ