«Βλέπει» Premier League ο Πέδρο Μαρτίνς - Ψηλά στη λίστα της Λιντς

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται περίπου τρεις μήνες στον πάγκο της Αλ Γκαράφα, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει την επιθυμία να εργαστεί σε ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος

Ψηλά στη λίστα της Λιντς με τους υποψήφιους προπονητές βρίσκεται ο Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Η αγγλική ομάδα δεν έχει βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του Τζέσι Μαρς, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά και, μάλιστα, έχει γίνει και μια πρώτη επαφή.

Ο Μαρτίνς βρίσκεται περίπου τρεις μήνες στον πάγκο της Αλ Γκαράφα, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει την επιθυμία να εργαστεί σε ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος. Να σημειωθεί, ότι έχει ακουστεί και η περίπτωση του του Νούνο Εσπίριτο Σάντο όμως η Αλ Ίτιχαντ έχει τοποθετήσει ρήτρα ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Μέχρι να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, στο πάγκο της αγγλικής ομάδας θα συνεχίσει ο υπηρεσιακός τεχνικός, Μάικλ Σκουμπάλα που μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Η Λιντς βρίσκεται στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 19 βαθμούς.

Πηγή: sport-fm.gr