Κλείσιμο

Παναθηναϊκός: Τότε έρχεται ο Αϊτόρ για συζητήσεις, ποιά τα βήματα συμφωνίας

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τον Αϊτορ, ποιά τα επόμενα βήματα

Αν μέχρι τώρα άλλαξε κάτι στον βαθμολογικό ρου του Παναθηναϊκού και το αγωνιστικό σκέλος αυτό ήταν η απουσία του Αϊτορ. Αυτό το γεγονός σημάδεψε τα σχέδια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο οποίος εν τέλει έχασε τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του. Τον έβαλε σε μπελάδες να ψάχνει μεταγραφή νέου εξτρέμ.

Και περιόρισε αισθητά τις λύσεις του. Από την ώρα μάλιστα που ο Βέρμπιτς ψάχνει τον καλό του εαυτό. 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΑΪΤΟΡ

Αφού διευκρινήστεί ό,τι ο Παναθηναϊκός θα μπει σε διαδικασία συζήτησης με τον Ατζέντη του παίκτη σε κάθε περίπτωση. Και ό,τι από το κλαμπ αναδύεται μια σχετική σιγουριά για την συνέχιση της συνεργασίας. Το επόμενο ερώτημα (σας) είναι πότε θα έρθει στην Αθήνα ο Ισπανός άσσος. Που μέχρι τώρα τον παρακολουθούμε διαδυκτιακά να ενδυναμώνει, στους χιαστούς. Τηρώντας αυστηρά και απαρέκλιτα το πρόγραμμα των ιατρών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ μας, κι ενώ υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση λίγων ημερών. Ο Αϊτόρ είναι προγραμματισμένο να έρθει Ελλάδα (εκτός απροόπτου πάντα) μετά από 20 ημέρες. Περίπου δηλαδή στις 10 Φεβρουαρίου. Και κατόπιν να μπει άμεσα σε διαδικασία, δούναι και λαβείν. Ώστε να κριθεί το μέλλον του. Τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα.

Περισσότερα στο PAOPANTOU.

Πηγή: skai.gr