Νικολογιάννης: «Ψηλά στη λίστα αλλά όχι προχωρημένο του Κλάρερ στον Παναθηναϊκό»

Για την περίπτωση του Αυστριακού μέσω του Κρίστοφ Κλάρερ που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης

Ως μια περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, παρουσίασε αυτή του Αυστριακού στόπερ, Κρίστοφ Κλάρερ, ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αφού αναφέρθηκε στα στοιχεία του παίκτη, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο, καθώς η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζει και άλλες περιπτώσεις: «Ο Κλάρερ είναι ένας παίκτης που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού. Έχει δυο πολύ καλές χρονιές στη Φορτούνα. Είναι πολύ δυναμικός στα μαρκαρίσματα και εξαιρετικός ανασταλτικά και είναι από τους πιο εξελίξιμους παίκτες της Αυστρίας.
Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Αρέσει στον Γιοβάνοβιτς, αλλά υπάρχουν και άλλοι στόπερ στη λίστα. Στόχος να έχει παίκτη για το κέντρο της άμυνας στην προετοιμασία. Δεν μπορούμε να προκαθορίσουμε τον ρόλο που θα έχει αν αποκτηθεί. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με ακόμη έναν στόπερ αν έρθει. Πάντως στο μυαλό του προπονητή κανείς δεν λογίζεται ως αναπληρωματικός».
Στη συνέχεια ο Τάσος Νικολογιάννης εντόπισε τη διαφορά του μεταγραφικού σχεδιασμού σε σχέση με την περασμένη σεζόν: «Το θετικό είναι ότι φέτος ο Παναθηναϊκός έχει 13 με 14 εν δυνάμει βασικούς που μπορούν να βοηθήσουν. Σίγουρα δεν κοιτάει ελεύθερους παίκτες μόνο. Ο κορμός που φτιάχτηκε θα δώσει τη δυνατότητα στον Γιοβάνοβιτς να ετοιμάσει την ομάδα καλύτερα για τα προκριματικά».

Πηγή: sport-fm.gr