Αγραβάνης: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό»

«Έχω παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια, μου αρέσουν τα ντέρμπι. Εγώ έτσι φτιάχνομαι, είτε σε εχθρική έδρα, είτε στη δικιά μας», δήλωσε ο παίκτης των «πράσινων»

Εκ των κορυφαίων για τον Παναθηναϊκό στο κρίσιμο Game 5 κόντρα στο Περιστέρι bwin, o Δημήτρης Αγραβάνης αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη και την ομάδα του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους επερχόμενους τελικούς με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την περηφάνια του που φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού:

«Να ξεκινήσω από το πρώτο παιχνίδι που νικήσαμε με 45 πόντους διαφορά, τότε είχα πει στους συμπαίκτες μου ότι η σειρά δεν θα είναι εύκολη. Ήξερα, γιατί ήμουν και στο Περιστέρι, πώς προπονεί ο κόουτς Σπανούλης. Μας δυσκολέψαν πάρα πολύ και αξίζουν συγχαρητήρια. Πραγματικά έδωσαν ό,τι είχαν και είμαι σίγουρος ότι ο Σπανούλης θα κατακτήσει την κορυφή και σας προπονητής, γιατί ξέρω πώς δουλεύει».

«Δεν μας άγχωσε το ότι η σειρά πήγε σε πέμπτο παιχνίδι. Η άμυνά μας ήταν εκεί και στις δύο ήττες μας στο Περιστέρι, όχι όσο καλή ήταν στο ΟΑΚΑ, απλά πραγματικά στα δύο εκτός έδρας αυτά παιχνίδια δεν παίξαμε τίποτα επιθετικά. Ήταν λάθος δικό μας, των παικτών, επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα».
«Έχουμε ζητήματα παντού και πρέπει να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν. Τον Ολυμπιακό δεν μπορείς να τον κερδίσεις αν πας στην πεπατημένη. Πρέπει να βάλεις τρελά σουτ και κυνηγάς σε όλο το γήπεδο. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να τρέχουμε στην άμυνα και να είμαστε αποφασιστικοί στην επίθεση».

«Έχω παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια, μου αρέσουν τα ντέρμπι. Εγώ έτσι φτιάχνομαι, είτε σε εχθρική έδρα, είτε στη δικιά μας. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι εδώ και τα δίνω όλα για να κερδίζω το καθετί. Είναι ξεκάθαρα κακή η φετινή χρονιά, έχουμε κάνει πάρα πολλές ήττες. Αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Ακόμα είναι όλα τα πράγματα στο χέρι σου. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πάρει την Ευρωλίγκα, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα. Στόχος μας να πάρουμε τη νίκη στον πρώτο τελικό».

Πηγή: sport-fm.gr