Παναθηναϊκός με… σπασμένα φρένα και Αϊτόρ οδηγό, «καθάρισε» και τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήταν ο άνθρωπος του αγώνα, αφού πέτυχε χατ τρικ, με την φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 44’ να βάζει μπροστά τους «πράσινους» σε κρίσιμο σημείο του ματς.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε σβηστά με 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 5η αγωνιστική της Super League 1 και έφτασε τις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται μόνος του στην κορυφή.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήταν ο άνθρωπος του αγώνα, αφού πέτυχε χατ τρικ, με την φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 44’ να βάζει μπροστά τους «πράσινους» σε κρίσιμο σημείο του ματς. Ενώ ακολούθησαν ένα λάθος του Αθανασίου που δεν συγχώρησε ο Ισπανός εξτρέμ, αλλά και μια ακόμα ωραία του ενέργεια, στο 54’ καις το 70’ αντίστοιχα, για το αποτέλεσμα!

Πλέον, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων χωρίς να δεχτεί γκολ για τέταρτη φορά φέτος, με 15 βαθμούς και τρομερή ψυχολογία.

Προκειμένου να αφομοιώσει τις δύο νέες μεταγραφές του και να επανέλθει... δριμύτερος, στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου, ενώ τον περιμένει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 2 Οκτώβρη πιθανότατα.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν κατάφερε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, είχε και τη μεγάλη ατυχία με τον σοβαρό τραυματισμό του Σούλη, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στις ήττες και να αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, μετά την επανέναρξη.

Στο… μυαλό των κόουτς:


Ο Παναθηναϊκός «κατέβηκε» έχοντας μόνο μια αλλαγή και ως σχηματισμό το 4-3-3. Τον Μπρινιόλι κάτω από τα γκολπόστ, ενώ οι Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας και Γκάνεα συνέθεσαν την τετράδα στην άμυνα. Κουρμπέλης, Ρούμπεν και Τσέριν αγωνίστηκαν στον άξονα, με τους Παλάσιος και Αϊτόρ να παίζουν στα πλευρά του Σπόραρ ο οποίος ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την άλλη παρατάχθηκε με σύστημα 3-4-3, τον Σούλη στην εστία και τους Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνη και Παντελάκη τριάδα στα μετόπισθεν. Σόρια, Καραχάλιος, Μπιλμπάο και Ποζνάνσκι αγωνίστηκαν στην ευθεία στον άξονα, ενώ Τζίμας, Παμλίδης και Ροσέρο αποτέλεσαν την επιθετική τριπλέτα.

Πηγή: sport-fm.gr