O Παναθηναϊκός ξέρει να κάνει μεταγραφές

Στην φετινή Superleague, οι μεταγραφές που έκαναν οι Πράσινοι αυτή τη σεζόν, έχουν 7 ασίστ, 10 γκολ και 3 κερδισμένα πέναλτι

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος στον βαθμολογικό “πίνακα” της Superleague και αήττητος. Από την αρχή του πρωταθλήματος το Τριφύλλι έχει… μόνιμη θέση στην κορυφή. Μετά από 16 αγωνιστικές, οι Πράσινοι παραμένουν μία από τις μόλις τρεις ομάδες που είναι αήττητες στην Ευρώπη.

Μπορεί να μην το κάνει πάντα με εμφατικό τρόπο, όμως ο Παναθηναϊκός ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς “μετράει” 13 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ στο κύπελλο έχει αγωνιστεί μία φορά, και έχει ρίξει… καθαρή τριάρα. Όπως καταλαβαίνετε, στις εγχώριες υποχρεώσεις του το Τριφύλλι έχει κάνει αυτό που πρέπει. Νικάει!

Σε αυτό, έχουν παίξει τεράστιο ρόλο οι μεταγραφικές προσθήκες που έκαναν οι Κυπελλούχοι Ελλάδος, στο μεταγραφικό “παζάρι” του καλοκαιριού. Κάτι που αποτελεί “οδηγό” και τον Ιανουάριο. Στην φετινή Superleague, οι μεταγραφές που έκαναν οι Πράσινοι αυτή τη σεζόν, έχουν 7 ασίστ, 10 γκολ και 3 κερδισμένα πέναλτι. Διόλου άσχημη “συγκομιδή”.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ στο paopantou.gr 

Πηγή: paopantou.gr