Ήρθε φορώντας τη φανέλα με το «10» ο Μπερνάρ για τον Παναθηναϊκό! - Δείτε βίντεο

Ο Μπερνάρ προσγειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού φορώντας ήδη τη φανέλα με το «10» στην πλάτη.

Πάτησε Ελλάδα μέσα σε αποθέωση ο Μπερνάρ. Το μεγάλο απόκτημα του Παναθηναϊκού προσγειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 στο «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση από τα Εμιράτα και τον υποδέχτηκαν περίπου 100 φίλοι του «τριφυλλιού».
 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Ο τρόπος που με καλωσόρισαν οι φίλαθλοι αποδεικνύει το μεγαλείο της ομάδας αυτής και πραγματικά τους ευχαριστώ θερμά», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις εν μέσω συνθημάτων από τους συγκεντρωμένους οπαδούς.

«Ο βασικός λόγος που ήρθα ήταν όσα έμαθα για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού, για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας, αλλά και για το προπονητικό τιμ, καθώς εμείς οι παίκτες σχετιζόμαστε άμεσα με το προπονητικό τιμ. Έτσι πήρα αυτή τη μεγάλη απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.
 

«Είχα κι άλλες προτάσεις. Μάλιστα είχα και από ελληνικές ομάδες, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη ομάδα με την οποία είχα έρθει σε επαφή. Σαν παίκτης τον παρακολουθούσα και γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω και να είμαι εδώ σήμερα κοντά σας. Ήταν όλα που έπαιξαν ρόλο στο να έρθω, ο σύλλογος, ο κόσμος, ο προπονητής, ο πρόεδρος… Όλα αυτά με έκαναν να αισθανθώ από την πρώτη στιγμή πως θα είμαι σαν στο σπίτι μου στον Παναθηναϊκό», κατέληξε.
 

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μέσος εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων φορώντας ήδη τη φανέλα με το «10» στην πλάτη, δείγμα του ότι προορίζεται και για να παίζει πίσω από τον σέντερ φορ (αν και μπορεί να παίξει και στα αριστερά). Παρά το κουραστικό ταξίδι ήταν ευδιάθετος και μάλιστα ανταποκρίθηκε με θέρμη στα καλά λόγια που άκουσε από πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού που συνάντησε πριν καν βγει για τις πρώτες δηλώσεις ενώπιον των ΜΜΕ.

Πηγή: skai.gr