ΚΑΙΡΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Υπάρχει σύστημα επηρεασμού της διαιτησίας

Τη συνεχιζόμενη δράση ενός υπόγειου συστήματος στην ΕΠΟ που ευνοεί σταθερά συγκεκριμένη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος -παρά το γεγονός ότι μέλη της ΕΠΟ διώκονται σε βαθμό κακουργήματος για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο- καταγγέλλει σε επιστολή - κόλαφο προς την Ομοσπονδία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με Τα Νέα. Η επιστολή κοινοποιείται επίσης προς τον αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου και τον αθλητικό εισαγγελέα.

Σύμφωνα με Τα Νέα, η πράσινη ΠΑΕ αναφέρεται στις εγκληματικές διαιτησίες της φετινής σεζόν στους αγώνες του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Αστέρα, τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καθώς και στον ορισμό - πρόκληση του Σταύρου Μάνταλου στον αποψινό αγώνα των πράσινων στην Ξάνθη.

«Δυστυχώς διαφαίνεται ότι συντρέχει περίπτωση να υπάρχουν πρόσωπα σε μία εγκληματική οργάνωση που δεν αρκούνται μόνο στο να δημιουργούνται συνθήκες με τις οποίες ευνοείται σταθερά συγκεκριμένη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά θέλουν να τιμωρήσουν να κάνουν επίδειξη δύναμης και να εκφοβίσουν εκείνους που επιδιώκουν την κάθαρση και τη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος με ίσους όρους» αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της προς την ΕΠΟ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρουν Τα Νέα.

Καταλήγοντας, η πράσινη ΠΑΕ καθιστά σαφές δεν θα ανεχθεί συμπεριφορές που θα υποδηλώνουν ότι ένα διεφθαρμένο σύστημα συνεχίζει να δρα προκειμένου να καθορίζει νικητές και ηττημένους και να αποκομίζει τεράστια κέρδη από παράνομο στοιχηματισμό.

Αναλυτικά η επιστολή του Παναθηναϊκού: 


Πηγή: Πηγή: Τα Νέα