Όταν έχει ντέρμπι, ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αποτελεί μονόδρομο

Άκουσε αυτό το ντέρμπι, αλλά και όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6

Ζήσε το μεγάλο ματς Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και όλη την αγωνιστική δράση της Super League στην κορυφαία αθλητική συχνότητα για να είσαι ο σίγουρος… νικητής!

Η 4η αγωνιστική αρχίζει το Σάββατο 10/9 στο Ηράκλειο όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 18:30 ενώ στις 19:15 έχει σέντρα ακόμα ένα ματς ανάμεσα σε επαρχιακές ομάδες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φιλοξενεί τον Λεβαδειακό. Το βραδινό παιχνίδι (21:30) είναι μεταξύ των ομάδων της δυτικής Αττικής, καθώς ο Ιωνικός κοντράρεται στην έδρα του με τον Ατρόμητο. 

Την Κυριακή 11/9 έχει ντέρμπι και για αυτό από το πρωί στους 94,6 όλα κινούνται γύρω από αυτό. Τα τελευταία νέα, οι αναλύσεις και οι συνεντεύξεις πριν την αναμέτρηση θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα για να φτάσεις πλήρως ενημερωμένος μέχρι τις 21:30 που θα αρχίσει το σπουδαίο ματς! Την ίδια ώρα στην Τρίπολη θα μονομαχούν Αστέρας και Άρης. Η αγωνιστική δράση της ημέρας όμως αρχίζει νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 18:30 με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αμέσως μετά  το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει το απόγευμα της Δευτέρας 12/9 στην Τούμπα με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στις 19:00.

Άκουσε αυτό το ντέρμπι, αλλά και όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6

Πηγή: sport-fm.gr