Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό: Συναντήθηκαν Γιαννακόπουλος-Ράντονιτς

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Ντέγιαν Ράντονιτς συναντήθηκαν και επίκεινται αποφάσεις από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες στον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Ντέγιαν Ράντονιτς για να συζητήσουν μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, με αποκορύφωμα τη συντριβή από τον Ολυμπιακό (71-95), αλλά και την κακή εικόνα της ομάδας που δεν έχει παρουσιάσει την προσδοκώμενη πρόοδο.

Ακόμη δεν έχει διαρρεύσει ποιο είναι το αποτέλεσμα της συζήτησης, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ με μήνυμά του στο Instagram το πρωί του Σαββάτου είχε προαναγγείλει αλλαγές και όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα δεν πρόκειται να περάσουν χωρίς… συνέπειες. Φήμες ήθελαν να είναι επισφαλής όχι μόνο η θέση του προπονητή, αλλά και του Αργύρη Πεδουλάκη, όπως και κάποιων παικτών.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις κι ενώ οι «πράσινοι» την Τετάρτη αναχωρούν για το Μόναχο εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μπάγερν (όπου το αφεντικό της ΚΑΕ ενδέχεται να είναι στο γήπεδο).

Πηγή: sport-fm.gr