«Δύσκολο να βλέπεις μωρά να πεθαίνουν»: Ξέσπασε σε κλάματα για τη Γάζα η τενίστρια Όνς Ζαμπέρ - Βίντεο

«Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις παιδιά, μωρά να πεθαίνουν κάθε μέρα. Είναι αποκαρδιωτικό» δήλωσε κλαίγοντας η Όνς Ζαμπέρ, Νο. 7 στην παγκόσμια κατάταξη του γυναικείου τένις

Ξέσπασε σε κλάματα η Τυνήσια τενίστρια Όνς Ζαμπέρ, η οποία ήταν φιναλίστ στο Γουίμπλεντον το 2022 και το 2023, αμέσως μετά τη νίκη της επί της Μαρκέτα Βοντρούσοβα στο WTA Finals.

Μιλώντας δακρυσμένη σε δημοσιογράφο για όσα συμβαίνουν στη Γάζα ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει οικονομικά τους Παλαιστίνιους.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τη νίκη, αλλά δεν είμαι χαρούμενη τον τελευταίο καιρό, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Η κατάσταση στον κόσμο δεν με κάνει χαρούμενη» ανέφερε η Τυνήσια πρωταθλήτρια, Νο. 7 στην παγκόσμια κατάταξη του γυναικείου τένις. 

«Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις παιδιά, μωρά να πεθαίνουν κάθε μέρα. Είναι αποκαρδιωτικό... Έτσι, αποφάσισα να δωρίσω μέρος του χρηματικού μου βραβείου για να βοηθήσω τους Παλαιστίνιους» δήλωσε κλαίγοντας η Όνς Ζαμπέρ

«Δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένη μόνο με τη νίκη, με αυτό που συμβαίνει. Λυπάμαι παιδιά, υποτίθεται ότι έχει να κάνει (μόνο) με το τένις, αλλά είναι πολύ απογοητευτικό να βλέπεις βίντεο (από τη Γάζα) κάθε μέρα. Λυπάμαι, δεν είναι πολιτικό μήνυμα. Είναι απλώς ανθρωπιά. Θέλω ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο και τίποτε άλλο».

Πηγή: skai.gr