Συμφωνία Γαλατάσαραϊ με Χάμες Ροντρίγκες λένε οι Τούρκοι - «Δεν παραχωρείται» λέει ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Γαλατάσαραϊ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Χάμες Ροντρίγκες και πλέον βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό

Δύο ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Γαλατάσαραϊ να ενδιαφέρεται για τον Χάμες Ροντρίγκες, οι Τούρκοι επαναφέρουν στο προσκήνιο το θέμα του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού...

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Star.com.tr», ο 31χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, όχι μόνο βρίσκεται στα «ραντάρ» της Γαλατά, αντιθέτως φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η Γαλατά βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους», αφού ο Χάμες δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Διάψευση από Ολυμπιακό

Το ξέκοψε για τον Χάμες Ροντρίγκες και τα όσα σενάριο κυκλοφορούν γύρω από το όνομά του ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» με θέση τους διαψεύδουν πλέον επίσημα και με κατηγορηματικό τρόπο τα όσα προκύπτουν μέσω δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με το ενδεχόμενο παραχώρησης του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού.

«Αν και δεν θέλουμε να απαντάμε σε μυθεύματα, ξεκαθαρίζουμε ότι ο Χάμες δεν παραχωρείται και ότι δεν κάνουμε καμία συζήτηση με καμία ομάδα», αναφέρουν από τον Ολυμπιακό.

Πηγή: sport-fm.gr