Κλείσιμο

Ήρθε για τον Ολυμπιακό ο Κένεντι: «Καλή εμπειρία η συνεργασία με τον Μαρτίνεθ»

Ο Κένεντι προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και το επόμενο 24ωρο αναμένεται να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό προσγειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 ο Κένεντι. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ βρίσκεται στη χώρα μας για να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του στους ερυθρόλευκους με τη μορφή του δανεισμού.

Ο Κένεντι αναμένεται να ξεκουραστεί σήμερα και από αύριο θα περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, με σκοπό στη συνέχεια να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Πειραιωτών.

Κένεντι

Ο έμπειρος εξτρέμ έχει μάλιστα κάνει και ένα στάδιο της προετοιμασίας με τη Βαγιαδολίδ, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο για να μπει στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ακόμη και για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Κένεντι

Μάλιστα, κατά την άφιξή του ο Κένεντι έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου¨«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα αύριο», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Μαρτίνεθ στη Γρανάδα.

«Ναι, έχω συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Είχα μία καλή συνεργασία και καλή εμπειρία και ελπίζω να επαναληφθεί», κατέληξε.

Πηγή: skai.gr