Ανακοίνωση Ολυμπιακού για τη διαιτησία: «Να πάρει θέση η Ευρωλίγκα για το φάουλ στον Γουίλιαμς-Γκος»

Για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος από τους διαιτητές κάνει λόγο η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε - Μπαρτζώκας: «Κάποιες αποφάσεις έκριναν το ματς»

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στην ήττα (79-77) από τη Φενέρμπαχτσε, εξέφρασε και επίσημα ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως έγινε αλλοίωση αποτελέσματος στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν ζητούν από την Ευρωλίγκα να πάρει ξεκάθαρη θέση για το non call φάουλ των διαιτητών στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και τον Γιαμ Μαντάρ.


Σχετικά παράπονα για τις αποφάσεις των ρέφερι έκανε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Φερνάντο Ρότσα, Ούρος Νίκολιτς και Σάσο Πέτεκ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί την EUROLEAGUE να λάβει ξεκάθαρη θέση για το φάουλ στον Nigel Williams Goss στην τελευταία φάση του αγώνα με την Fenerbahce.

Η εσφαλμένη εφαρμογή των κανονισμών από τους διαιτητές έκρινε τον αγώνα εις βάρος μας
».

«Κάποιες αποφάσεις έκριναν το ματς»

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο τέλος, κάποιες αποφάσεις έκριναν το ματς. Κάποιες κρίσιμες αποφάσεις και στις δύο πλευρές καθόρισαν το αποτέλεσμα. Είχαμε αρνητική απόδοση στο πρώτο μέρος, προσαρμοστήκαμε όμως και κάναμε όσα έπρεπε για να επιστρέψουμε στο ματς.

Στο τέλος κάποιες ειδικές αποφάσεις, αλλά και η τύχη, έκριναν τον αγώνα. Λόγω της τύχης ίσως, χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να συγχαρούμε τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και τη δική μας ομάδα για την αντίδραση. Δεν παραδοθήκαμε και παίξαμε μέχρι τέλους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Νίκολα Μιλουτίνοβ, έπαιξε παρόλο που πονούσε πολύ κι αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα».


Να σημειωθεί πως υπήρξε και άμεση αντίδραση από πλευράς «ερυθρόλευκων», οι οποίοι μετά το φινάλε του ματς έκαναν λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος».

Πηγή: sport-fm.gr