Ο Σάλαχ με την φανέλα της Λίβερπουλ στη Μύκονο- Στο «νησί των ανέμων» έπεσαν οι υπογραφές

Ο 30χρονος επιθετικός ανανέωσε την συνεργασία του με την Λίβερπουλ, υπογράφοντας τη μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του συλλόγου, στη Μύκονο όπου και κάνει διακοπές

Στη Μύκονο υπέγραψε την ανέωση συμβολαίου του με την Λίβερπουλ ο Ποδοσφαιριστής  Μοχάμεντ Σαλάχ αφού ολοκλήρωσε τις επαφές του με παράγοντες της ομάδας.

Ο 30χρονος επιθετικός δεσμεύτηκε με την βρετανική ομάδα, ευρισκόμενος στο "νησί των ανέμων" όπου και κάνει διακοπές, υπογράφοντας τη μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Σαλάχ είχε εισέλθει στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του, υπεγράφη τον Ιούλιο του 2018, αλλά μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, η Λίβερπουλ και ο Σαλάχ κατέληξαν σε συμφωνία για να παραμείνει στο Άνφιλντ μέχρι τον Ιούνιο του 2025 με όρους που εκτιμάται ότι θα είναι κοντά στις £ 400.000 την εβδομάδα.

Άξιζει να σημειωθεί πως ο γνωστός Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής έχει αναρτήσει στιγμιότυπα από τις διακοπές του στην Ελλάδα μέσα από τον λογαρισμό του στο twitter με μια εκ των φωτογραφιών να τον δείχνει να φορά την φανέλα της ομάδας ενώ ρεμβάζει σε πισίνα.

«Αισθάνομαι θαυμάσια και είμαι ενθουσιασμένος με θέληση να κερδίσουμε πολλά τρόπαια. Είναι μια χαρούμενη ημέρα για όλους. Μας πήρε λίγο χρόνο, νομίζω, για να ανανεώσουμε αλλά τώρα όλα τελείωσαν και πρέπει να επικεντρωθούμε στη συνέχεια», ανέφερε ο Σαλάχ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της Λίβερπουλ και συνέχισε:

«Νομίζω ότι βλέπετε ότι τα τελευταία πέντε - έξι χρόνια η ομάδα εξελίσσεται συνέχώς. Την περασμένη σεζόν ήμασταν πολύ κοντά στην κατάκτηση τεσσάρων τροπαίων αλλά δυστυχώς την τελευταία εβδομάδα της σεζόν χάσαμε τα δύο. Νομίζω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλή θέση για να παλέψουμε για τα πάντα. Έχουμε νέους παίκτες. Απλώς χρειάζεται να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά να έχουμε καλή οπτική και να είμαστε θετικοί και να πάμε και πάλι για να κατακτήσουμε τα πάντα», κατέληξε.

Πηγή: skai.gr